Jadłospis 17.03.2025 do 23.03.2025
17.03.2025 PONIEDZIAŁEK | Kapuśniak z kiszonej kapusty z warzywami i mięsem na wędzonce 350g, prażoki z okrasą 200g, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten |
18.03.2025 WTOREK | Zupa jarzynowa z ziemniakami, śmietaną i zieleniną 350g, spaghetti bolognese 300g, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten, mleko |
19.03.2025 ŚRODA | Zupa pieczarkowa z warzywami, makaronem, śmietaną i zieleniną 350g, udko pieczone 1szt, ziemniaki z koperkiem, surówka z buraczków, cebuli i jabłek, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten, jaja, mleko |
20.03.2025 CZWARTEK | Krupnik z kaszy z warzywami i zieleniną 300g. filet z ryby 110g, ziemniaki z koperkiem surówka z kapusty, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten, jaja, mleko |
21.03.2025 PIĄTEK | Zupa grochowa z kiełbasą, ziemniakami i zieleniną 350g, makaron z serem i śmietaną 250g, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten, jaja, mleko |
22.03.2025 SOBOTA | Zupa pomidorowa z ryżem, śmietaną i zielenina 300g, jaja sadzone 2szt, ziemniaki z koperkiem, marchewka z groszkiem, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten, jaja, mleko |
23.03.2025 NIEDZIELA | Zupa zacierkowa na rosole z zieleniną 300g, schab w warzywach 120g, ziemniaki z koperkiem, kompot z owoców mieszanych, alergeny: seler, gluten, jaja |