Jarosław Daraż
1. przedmioty zawodowe teoretyczne z gastronomii klasa 1 semestr 2 cz.3 - 12.02.2021 [.pdf, 215.95 kB]
2. przedmioty zawodowe teoretyczne z gastronomii klasa 1 semestr 2 cz.2 - 01.02.2021 [.pdf, 121.34 kB]
3. przedmioty zawodowe teoretyczne z gastronomii klasa 1 semestr 2 cz.1 [.pdf, 224.37 kB]
1. klasy 2 kucharskie przedmioty zawodowe teoretyczne cz.4 [.pdf, 230.60 kB]
2. klasa 1 kucharska przedmioty teoretyczne część druga cz.4 [.pdf, 117.16 kB]
3. klasa 3 kucharska przedmioty teoretyczne cz.4 [.pdf, 222.07 kB]
1. klasy 2 kucharskie przedmioty zawodowe teoretyczne cz.3 [.pdf, 225.70 kB]
2. klasa 1 kucharska przedmioty teoretyczne część druga cz.3 [.pdf, 217.21 kB]
3. klasa 3 kucharska przedmioty teoretyczne cz.3 [.pdf, 230.68 kB]
1. klasy 2 kucharskie przedmioty zawodowe teoretyczne [.pdf, 117.60 kB]
2. klasa 1 kucharska przedmioty teoretyczne część druga [.pdf, 102.95 kB]
3. klasa 3 kucharska przedmioty teoretyczne [.pdf, 114.23 kB]
1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - klasa I [.pdf, 354.70 kB]
2. Klasy 2 - kucharskie przedmioty zawodowe teoretyczne [.pdf, 225.56 kB]